search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:09
MENU CLOSE

Open: Τα νούμερα τηλεθέασης και οι επόμενες αλλαγές του σταθμού – Φόβοι για απολύσεις

13.05.2019 08:21
Τι ισχύει με το Open και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague - Media

 

Προβληματισμός στο Open για τη χαμηλότερη –μη αναμενόμενη– απήχηση της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου. Οι σειρές δεν έφεραν τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης, ενώ τα νούμερα της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» δεν βελτίωσαν τη γενική εικόνα του Open. Αντιθέτως, σταδιακά ενισχύονται τα ποσοστά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Το καλοκαίρι της αξιολόγησης θα είναι αυτό που έρχεται για το Open. Με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν αναμένεται ο συνολικός επανασχεδιασμός σε ψυχαγωγικό και ενημερωτικό τομέα. Βέβαιες θεωρούνται οι απολύσεις προσωπικού. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Open σχεδιάζει την αναβάθμιση της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη. Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία ξεχωριστού ανταποκριτικού γραφείου στην πόλη, που θα έχει και τηλεοπτικό στούντιο.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:08