search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:34
MENU CLOSE

Πλήρωσαν 4.500 ευρώ πρόστιμο για παράνομη στάθμευση – Πάρκαραν έξω από το σπίτι τους (Photos)

13.05.2019 09:28
Πλήρωσαν 4.500 ευρώ πρόστιμο για παράνομη στάθμευση – Πάρκαραν έξω από το σπίτι τους (Photos) - Media

 

Μια οικογένεια από το Σαλφορντ, έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της. Ζήτησαν από τον Δήμο να βάλει διπλές κίτρινες γραμμές έξω από το σπίτι τους προκειμένου να γίνει ασφαλέστερος ο δρόμος και να μην τρέχουν τα αυτοκίνητα. Όμως αυτό σήμαινε ότι δεν θα μπορούσαν να παρκάρουν και έξω από το σπίτι τους αφού με τη νέα σήμανση αυτή απαγορεύεται και η στάθμευση.

Σε αυτό το τελευταίο δεν έδωσαν και ιδιαίτερη σημασία. Συνέχιζαν να σταθμεύουν το αυτοκίνητο τους έξω από το σπίτι, όπως έκαναν πάντα, στην είσοδο του πάρκινγκ τους.

Αλλά η δημοτική αστυνομία περνούσε και όλο τους έριχνε κλήσεις. Και τα πρόστιμα όλο και αυξάνονταν. Μέχρι που έφτασαν τα 4.500 ευρώ.

Τώρα ο κ. Σκοτ ισχυρίζεται πως ουδέποτε ζήτησε να ζωγραφιστούν οι διπλές κίτρινες γραμμές έξω από την οικία του. Ζήτησε να του αφήσουν έναν μικρό χώρο για να βάζει το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του, κάτι που δεν έγινε.

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης του Σαλφορντ κοντά στο Μάντσεστερ, συνεδρίασε και τελικά αποφάσισε ότι ο κ. Σκοτ κακώς διαμαρτύρεται και ότι τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί ισχύουν κανονικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:34