search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:25
MENU CLOSE

«Κότα» αποκάλεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τον Πολάκη όταν αγνόησε τις προκλήσεις του (Video)

13.05.2019 09:48
4751538.jpg

 

Προσπάθεια να δημιουργηθεί τεχνητή ένταση μπροστά στο υπουργείο Υγείας σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και γνωστό… ακτιβιστή, Μιχάλη Γιαννάκο.

Συγκεκριμένα, μόλις ο υπουργός έφτασε με μοτοσικλέτα έξω από το υπουργείο, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ξεκίνησε να τον εγκαλεί γιατί, όπως είπε, εμπόδιζε τους ανάπηρους εκεί που πάρκαρε.

Στη συνέχεια Μ. Γιαννάκος ζήτησε φωνάζοντας από τον Παύλο Πολάκη να πάρει την ντουντούκα και να απευθυνθεί στις καθαρίστριες και να τους πει «τι μέλλει» με το θέμα των συμβάσεων τους.

Σημειώνεται ότι ο Π.Πολάκης γνωστός για την οξυθυμία και τον αγοραίο τρόπο του, ήταν εμφανές ότι στη σκιά και της πρότασης δυσπιστίας στο πρόσωπό του έκανε…τόπο στην οργή και δεν απάντησε ούτε άνοιξε διάλογο με τους συγκεντρωμένους, αλλά προσπάθησε να μπει γοργά στην είσοδο και να δώσει τέλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24