search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:34
MENU CLOSE

Ο Acun Ilicali τινάζει στον αέρα το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ – Τα νέα αιτήματά του

13.05.2019 13:46
skai_corporate_1_0

 

Σε μία κίνηση που βάζει «μπουρλώτο» στην διαφαινόμενη συμφωνία των δύο πλευρών προχωράει ο Acun Ilicali με σκοπό να προστατεύσει τα κεκτημένα του.

Ο Τούρκος παραγωγός ζητάει να μη μειωθούν οι ώρες των παραγωγών του στον ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν και σύμφωνα με δημοσίευμα της RealNews που επικαλείται καλά ενημερωμένες πηγές είναι έτοιμος για όλα.

Ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να επενδύσει στην ελληνική μυθοπλασία όμως ο Acun δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τις 6 ώρες προγράμματος που γέμιζε καθημερινά στο κανάλι του Φαλήρου.

Στο ίδιος δημοσίευμα του ένθετου της Real διαβάζουμε ότι ο παραγωγός είναι ανοιχτός να συνομιλήσει με άλλα κανάλια για να πουλήσει «πακέτο» των παραγωγών του, ειδικά σε σταθμούς που έχουν κενά στο καθημερινό τους πρόγραμμα και ψάχνουν ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ένα από αυτά τα κανάλια είναι το One TV του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο δίαυλος επικοινωνίας με το οποίο είχε ανοίξει από το 2016 και τις πρώτες αδειοδοτήσεις των καναλιών, λίγο πριν ο Acun Ilicali συμφωνήσει τελικά με τον ΣΚΑΪ.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:33