search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:45
MENU CLOSE

ΝΔ: Τσίπρα «Μινχάουζεν», πες για τις σκαφάτες διακοπές σου

13.05.2019 14:13
Πέθανε ο πρώην βουλευτής Θεόδωρος Μήτρας - Media
 
Σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους, η Νέα Δημοκρατία καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει το απόγευμα απαντήσεις για τις περυσινές διακοπές του.
 
«Ο κ. Τσίπρας που εδώ και τέσσερα χρόνια έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε προσωπικό του ταξί, ξαφνικά πέταξε με το αεροπλάνο της γραμμής στα Γιάννενα για να βγάλει μια φωτογραφία ανάμεσα στους “πολλούς”. Καλοσύνη του. Είπε όμως και πάλι ψέματα. Όπως πάντα. Είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι “δεν συνηθίζει να παίρνει το κυβερνητικό για εσωτερικές πτήσεις, για να μην γίνονται τόσα έξοδα”, ενώ πρόσφατα πέταξε με αυτό στην… Κοζάνη», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση.
 
«Θυμίζουμε ότι είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που το 2015 δήλωνε ότι “βγάζουμε προς πώληση το κυβερνητικό αεροσκάφος, γιατί το παράδειγμα του λιτού βίου πρέπει να ξεκινήσουμε από μας” και έφτασε στο σημείο να αλλάξει μέχρι και το πρωθυπουργικό μενού γιατί χωρίς γαριδομακαρονάδα του φάνηκε φτωχό. Ελπίζουμε ότι ο Τσίπρας-Μινχάουζεν, στην αποψινή του συνέντευξη, θα απαντήσει έστω γιατί απέκρυψε τις σκαφάτες διακοπές του, ποιος τις πλήρωσε κι αν επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα ότι ξεκουράστηκαν στην ίδια θαλαμηγό και άλλα στελέχη της κυβέρνησής του αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι», επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10