14/12/2019 23:43:51

Στο ΣτΕ ο Λαφαζάνης - «Αντισυνταγματική κατανομή προεκλογικού χρόνου σε βάρος της ΛΑΕ»

Στο ΣτΕ ο Λαφαζάνης - «Αντισυνταγματική κατανομή προεκλογικού χρόνου σε βάρος της ΛΑΕ» - Media

 

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας, με επικεφαλής τον Γραμματέα του ΠΣ Παναγιώτη Λαφαζάνη, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους Σαράντο Θεοδωρόπουλο και Άρη Κωνσταντάκη, θα καταθέσει το πρωί της Τρίτης 14/05/2019 στις 11:30 π.μ., στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47-49), αίτηση ακύρωσης και αναστολής της κυβερνητικής απόφασης για την κατάφωρα άδικη, πολιτικά και νομικά έκθετη, αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική κατανομή του χρόνου προβολής σε βάρος της ΛΑΕ.

Η κυβερνητική αυτή απόφαση συνιστά άλλη μία μεροληπτική διάκριση σε βάρος της ΛΑΕ, η οποία αν εφαρμοσθεί, θα αποτελέσει, μαζί με όλα τα άλλα τα οποία έχει καταγγείλει η παράταξή μας, καταδολίευση και νόθευση των διαδικασιών για τις εκλογές της 26ης Μαΐου και του αποτελέσματός τους.

Η Λαϊκή Ενότητα δεν θα ανεχθεί και θα αντιδράσει με όλα τα πολιτικά και κινηματικά μέσα για να μην πάει ως «πρόβατο επί σφαγή» στις εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.