search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:34
MENU CLOSE

Απλή επίπληξη στον Καψώχα από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ

13.05.2019 16:04
Απλή επίπληξη στον Καψώχα από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ - Media

 

Άλλαξε η απόφαση του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ για το δημοσιογράφο Σωτήρη Καψώχα. Με ψήφους 3-2 το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό επέβαλε την ποινή της επίπληξης, ενώ το Πρωτοβάθμιο είχε λάβει την απόφαση για την οριστική διαγραφή του.

Αφορμή για την παρέμβαση ήταν σχόλιο του Σ. Καψώχα, την εποχή που εργαζόταν στην ΕΡΤ, συμπαρουσιάζοντας εκπομπή με την Κατερίνα Ακριβοπούλου: «Πιστεύω ότι η ομιλία του κ. Μητσοτάκη ήταν μία ιδεολογική σάλτσα διανθισμένη με εθνικιστικές αναφορές. […] Ήταν στιγμές που νόμιζα ότι άκουγα τον θεωρητικό του φασισμού τον Σέρτζιο Πανούντσιο, ο οποίος εισήγαγε στοιχεία εθνικισμού στην Ιταλία του Μουσολίνι».

Ο Σ. Καψώχας, ενώπιον του Πειθαρχικού Οργάνου, δήλωσε πως δεν είχε πρόθεσει να προσβάλει τον πρόεδρο της ΝΔ, “αλλά εκινείτο στο πλαίσιο της κριτικής και όχι της ταύτισης με τον φασιστικό εθνικισμό”.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:34