search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:55
MENU CLOSE

«Έφυγε» η Βιβέτα Τσιούνη – Η πικρία των φίλων της

13.05.2019 16:08
«Έφυγε» η Βιβέτα Τσιούνη - Η πικρία των φίλων της - Media
 
Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Βιβέτα Τσιούνη, σε ηλικία 85 ετών. Η Βιβέτα Τσιούνη γεννήθηκε το 1934 και σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου. Από το 1955 έως το 1993 έλαβε μέρος σε 35 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.
 
Την ηθοποιό θυμάται το τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στην αστυνομική σειρά «Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα», που βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή και τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Ερρίκος Ανδρέου, ενώ πολυάριθμες ήταν οι συμμετοχές της σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Ανάμεσά τους το «Μικροί και Μεγάλοι εν δράσει», «Οργή», «Αμφιβολίες», «Θαυματοποιός».
 
«Την πολυαγαπημένη μας αδελφή και θεία Βιβέτα Τσιούνη εκηδεύσαμε σε στενό οικογενειακό τη Δευτέρα 6/5/2019 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Η αδελφή της Πόπη Τσιούνη, τα ανίψια Ελιάννα και Βασίλης Ρεμεντζής. Οι λοιποί συγγενείς», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας.
Από την πλευρά του, με ανάρτησή του στο Facebook, o προέδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας εξέφρασε ένα παράπονο στην οικογένεια της, καθώς δεν ενημέρωσαν κανέναν από τους φίλους της για τον χαμό της.
 
«Εφυγε απο τη ζωή τις ημέρες του Πάσχα μια απο τις πιο όμορφες ηθοποιούς μας, συμμαθήτρια της Αλίκης…η γλυκειά Βιβέτα Τσιούνη…. Κανείς συγγενής της δεν ειδοποίησε κανέναν λες και δεν είχε φίλους, συμμαθητές εν ζωή ή λες και δεν ηταν εκλεκτό μέλος του ΤΑΣΕΗ ή του Διόνυσου…Είναι κρίμα και διπλή η θλίψη μας. Νοσηλευόταν κάποια χρόνια σε κλινική της Κυψέλης», ανέφερε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:55