15/07/2020 05:33:26

Αιχμές της ρωσικής πρεσβείας κατά Κοτζιά: Πάλι «δήθεν Ρώσοι χάκερ»...

Παρέμβαση Κοτζιά υπέρ Βασίλη Δημάκη: Θα ήθελα να ήσουν φοιτητής μου - Media

 

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα τα όσα ανέφερε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Με αναρτήσεις της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα κάλεσε τον κ. Κοτζιά να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Πάλι δήθεν "Ρώσοι χάκερ"… Εάν υπάρχουν στοιχεία, ας παρουσιαστούν αρμοδίως, και οι Ρωσικές αρχές θα τα ερευνήσουν και θα απαντήσουν επίσημα. Αλλιώς θα ήταν καλό να αποφεύγονται νέες κατηγορίες για "ρωσική ανάμειξη" στα εσωτερικά της Ελλάδος. Χωρίς αποδείξεις πρόκειται για συκοφαντία. Είναι περίεργο ότι, παρά τις πραγματικές αποκαλύψεις για τις αμερικάνικες υποκλοπές, ακόμα και εις βάρος ηγετών ευρωπαϊκών χωρών, κάποιοι τις αποσιωπούν. Και να σοβαρευτούμε: το ποιος (και πώς) θα κέρδιζε το διαγωνισμό για βίζες είναι αδιάφορο για τη Ρωσική πλευρά».

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.