search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:33
MENU CLOSE

Μυστήριο με τη δολιοφθορά σε τάνκερ κοντά στο Ορμούζ – Χτυπήθηκαν «από άγνωστο αντικείμενο»

13.05.2019 16:56
Μυστήριο με τη δολιοφθορά σε τάνκερ κοντά στο Ορμούζ - Χτυπήθηκαν «από άγνωστο αντικείμενο» - Media

 

Ένα νορβηγικό τάνκερ υπέστη ζημιές όταν χτυπήθηκε από άγνωστο αντικείμενο ενώ ήταν αγκυροβολημένο στα ανοιχτά του λιμανιού της Φουτζέιρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως έγινε γνωστό από τη ναυτιλιακή εταιρεία Thome Ship Management.

Το δεξαμενόπλοιο Andrea Victory “χτυπήθηκε από άγνωστο αντικείμενο” κοντά στη Φουτζέιρα την Κυριακή.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας διευκρίνισε ότι κανείς από τους ναυτικούς δεν τραυματίστηκε, όμως το τάνκερ υπέστη ζημιές.

Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας Χάλεντ αλ Φάλεχ κατήγγειλε ότι δύο σαουδαραβικά δεξαμενόπλοια έγιναν χθες στόχος «επίθεσης δολιοφθορέων» στα ανοικτά των ακτών της Φουτζέιρα.

Χθες Κυριακή, το ΥΠΕΞ των Εμιράτων γνωστοποίησε ότι τέσσερα εμπορικά πλοία έγιναν στόχος «επιχειρήσεων δολιοφθοράς» κοντά στα χωρικά ύδατα των ΗΑΕ, που δεν είχαν θύματα. Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση της δολιοφθοράς.

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:31