search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:53
MENU CLOSE

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για την θέση Προέδρου και Εισαγγελέα του Αρείου – Όλα τα ονόματα

13.05.2019 17:06
Novartis: Επανεκκίνηση Ειδικού Δικαστηρίου με κατάθεση Βενιζέλου - Media

 

Η θητείες του Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασίλη Πέππα και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένιας Δημητρίου λήγουν στις 30 Ιουνίου, με αποτέλεσμα η Διάσκεψη Προέδρων να καλείται να αποφασίσει για τους υποψήφιους που θα τους διαδεχθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη και την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί Διάσκεψη των Προέδρων για την ακρόαση των υποψηφίων.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη το πρωί η Διάσκεψη των Προέδρων θα συνεδριάσει για την θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου με υποψήφιους τους Αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου, κυρία Αγγελική Αλειφεροπούλου, κυρία Ειρήνη Καλού και κυρία Δήμητρα Κοκοτίνη και τους Αρεοπαγίτες, κυρία Αρτεμισία Παναγιώτου, κυρία Διονυσία Μπιτζούνη και κ.Γεώργιο Χοϊμέ.

Το πρωί της Πέμπτης η Διάσκεψη των Προέδρων θα συνεδριάσει για την θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με υποψήφιους τις Αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου κυρία Ειρήνη Καλού και κυρία Δήμητρα Κοκοτίνη, την κυρία Διονυσία Μπιτζούνη και τις Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, κ. Βασίλειο Πλιώτα, κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη και κ. Παναγιώτη Καραγιάννη.

Την τελική απόφαση θα λάβει το υπουργικό συμβούλιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:53