search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:43
MENU CLOSE

Νέος σεισμός 4,6 Ρίχτερ κοντά στην Αμαλιάδα

13.05.2019 17:07
Νέος σεισμός 4,6 Ρίχτερ κοντά στην Αμαλιάδα - Media

 

Νέα, ισχυρότερη σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 19:57 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ζακύνθου και Ηλείας, 19 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αμαλιάδας.

Στην ίδια περιοχή λίγο νωρίτερα είχε σημειωθεί επιφανειακός σεισμός 4 Ρίχτερ.

Δεν υπήρξαν ζημιές

Μέχρι τις 20:45 απόψε δεν είχαν αναφερθεί τυχόν ζημιές από την σεισμική δόνηση μέγεθος 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε περίπου στις 20:00 με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 15 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αμαλιάδας, όπως ανέφεραν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος.

Πάντως, όπως επεσήμανε ο Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, από τη πρώτη στιγμή οχήματα της Πυροσβεστικής ξεκίνησαν περιπολίες σε περιοχές της Ηλείας, ώστε να διαπιστωθεί έναν έχουν προκληθεί τυχόν ζημιές από τον σεισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:43