14/08/2020 20:24:28

Το... τερμάτισε: Υποψήφιος έβαλε διαφήμιση στο PornHub (Photo)

Το... τερμάτισε: Υποψήφιος έβαλε διαφήμιση στο PornHub (Photo) - Media

 

Από μια άποψη, δεν είναι και παράλογο: από τη στιγμή που υπάρχουν ψηφοφόροι που επισκέπτονται πορνογραφικές ιστοσελίδες, γιατί οι υποψήφιοι να μην βάζουν διαφημίσεις τους σε αυτά;

Από την άλλη, βέβαια, μοιάζει μάλλον... άκομψο για έναν υποψήφιο πολιτικό να στέλνει το πολιτικό του μήνυμα ανάμεσα από πορνογραφικό περιεχόμενο.

Πάντως, φαίνεται ότι η πρώτη προσέγγιση άρεσε στον Δανό υποψήφιο βουλευτή και και πρώην Ολυμπιονίκη της σφαιροβολίας, Γιόακιμ Όλσεν ο οποίος δήλωσε στην Politiken ότι «πρέπει να βγεις παντού, οπότε σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να βάλουμε μια διαφήμιση στο Pornhub. Το μισό ίντερνετ είναι πορνό και πρέπει να είσαι εκεί που βρίσκονται οι ψηφοφόροι».

Ο Όλσεν είναι μέλος του φιλελεύθερου κόμματος «Φιλελεύθερη Συμμαχία» και το σλόγκαν του στο PornHub ήταν: «Όταν τελειώσετε με την αυτοϊκανοποίηση, ψηφίστε τον Γιόκε», εξηγώντας ότι «δεν το παίρνω πολύ σοβαρά. Αυτοί που με ξέρουν ως πολιτικό, γνωρίζουν ότι είμαι σοβαρός, αλλά έχω αίσθηση του χιούμορ και νομίζω ότι αυτό είναι αστείο».
 
Πάντως φαίνεται ότι είχε απήχηση στο κοινό του διαδικτύου καθώς η «εξομολόγησή» του κέρδισε πάνω από 1.300 like και πολύ θετικά σχόλια. «Είναι φανταστικό Γιόακιμ», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας αλλος τόνισε: «Αυτό θα πει καλό χιούμορ. Καλή επιτυχία στην προεκλογική σου εκστρατεία».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.