14/11/2019 20:06:28

ΑΕΚ: Ψηφίστηκε η τροπολογία για το Κλειστό στα Άνω Λιόσια

ΑΕΚ: Ψηφίστηκε η τροπολογία για το Κλειστό στα Άνω Λιόσια - Media

 

Η τροπολογία που αφορά το Κλειστό Γήπεδο Πάλης στα Άνω Λιόσια ψηφίστηκε από την Βουλή και ο δρόμος για να περάσει στα «χέρια» της ΚΑΕ ΑΕΚ άνοιξε!

Πέρα από την τροπολογία για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου, ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής και αυτή για το Κλειστό Άνω Λιοσίων, με την ενημέρωση να αναφέρει: «Με την δεύτερη τροπολογία ανατίθεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η αξιοποίηση, χρήση, διαχείριση και εκμετάλλευση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, με σκοπό την επωφελέστερη για το Δημόσιο εκμετάλλευσή του και την παραγωγή πρακτικών ωφελημάτων υπέρ των πολιτών και ιδίως των κατοίκων του Δήμου Φυλής και των όμορων αυτού Δήμων».

Αυτό σημαίνει πως «ανοίγει» ο δρόμος για να γίνει η μεταφορά του γηπέδου από το ΤΑΥΠΕΔ στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στη συνέχεια να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την ΚΑΕ ΑΕΚ και να ξεκινήσουν οι σχετικές εργασίες, ώστε από τη σεζόν 2019-20 να βρίσκεται στο νέο της «σπίτι».

Πηγή: gazzetta

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.