search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:42
MENU CLOSE

Air Drake: Ο ράπερ παρουσίασε το νέο του ιδιωτικό τζετ – Εντυπωσιακά βίντεο

14.05.2019 07:02
«Laugh Now Cry Later»: Ο Drake σπάει το ρεκόρ της Αρίθα Φράνκλιν και του Στίβι Γουόντερ (Video) - Media

 

Ο Drake μόλις αγόρασε ένα νέο πολυτελές ιδιωτικό τζετ.

Ο Καναδός ράπερ παρουσίασε το αεροπλάνο στους ακόλουθούς του στο Instragram, τους ξενάγησε στο εσωτερικό του και έγραψε: “Χωρίς ενοίκιο, χωρίς χρονομεριστική μίσθωση, χωρίς συνιδιοκτήτες”.

Στο στιγμιότυπο διάρκειας 1,5 λεπτού φαίνεται να μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο αεροσκάφους από τους εργάτες.

Δεν ξέρω πώς να μην το πάρω συναισθηματικά τώρα” είπε ο Drizzy με δέος για το νέο απόκτημα.

Το εντυπωσιακό τζετ διαθέτει βελούδινους καναπέδες και πολυθρόνες, τραπέζια, μια γιγαντιαία τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ριγέ χαλιά.

Στο εξωτερικό του Boeing 767 έχουν τυπωθεί η επιγραφή «Air Drake», η κουκουβάγια που κοσμεί το σήμα της δισκογραφικής εταιρείας του καλλιτέχνη, Ovo Sound και το χαρακτηριστικό σύμβολο «χέρια σε προσευχή».

Το αεροπλάνο αποτελεί μέρος μιας νέας συνεργασίας μεταξύ του Drake και της καναδικής αεροπορικής εταιρείας μεταφορών φορτίων, σύμφωνα με το The Blast.

Το μήκος του συγκεκριμένου τύπου αεροσκάφους είναι 48,51 – 61,37 μέτρα. Το Boeing 767 μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 900 χιλιομέτρων την ώρα και το άνοιγμα των φτερών του φτάνει τα 47,57 μέτρα.

Η εκτιμώμενη αξία του αεροσκάφους είναι περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

“Η στήριξη των εγχώριων επιχειρήσεων ήταν πάντα μια από τις κορυφαίες προτεραιότητές μου, οπότε όταν ήρθε η ευκαιρία να συνεργαστώ με μια μεγάλη καναδική εταιρεία, αισθάνθηκα ότι είναι τιμή μου να το κάνω” ανέφερε ο Drake σε δελτίο τύπου.

Είναι η δεύτερη φορά που αεροπλάνο “Air Drake” παρουσιάζεται στο κοινό.

Το προηγούμενο “Air Drake” παρουσιάστηκε το 2010 όταν ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και ο ιδρυτής της Virgin Group, Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, διοργάνωσαν μια ειδική πρώτη διεθνή πτήση της Virgin Airlines, από τις ΗΠΑ στον Καναδά για τον Drake και αρκετούς άλλους επιβάτες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tour of Drakes new plane

A post shared by DJ Akademiks (@akadmiks) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:42