25/05/2020 12:14:42

Πήγε να τραβήξει φωτογραφία στην άκρη του γκρεμού και άνοιξε η γη και τον κατάπιε (Video)

Πήγε να τραβήξει φωτογραφία στην άκρη του γκρεμού και άνοιξε η γη και τον κατάπιε (Video) - Media

 

Ο ποταμός Χεμπέι στην Κίνα, περνάει ορμητικά. Συχνά πηγαίνουν τουρίστες στην περιοχή για να φωτογραφίσουν τα νερά του και τη φύση. Όμως ο τουρίστας που θα δείτε στο βίντεο μάλλον ήταν άτυχος αλλά και τυχερός ταυτόχρονα.

Έφτασε στην άκρη του γκρεμού με το ποτάμι να τρέχει από κάτω του, έβγαλε το κινητό του και επιχείρησε να τραβήξει μια φωτογραφία. Πριν κάνει αυτό στάθηκε επάνω στα χώματα και χοροπήδησε για να δει εάν μπορούν να τον αντέξουν.

Την ώρα που φωτογράφιζε, σημειώθηκε κατολίσθηση στο σημείο που στεκόταν όρθιος και σε κλάσματα δευτερολέπτου άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Ο άνδρας έπεσε από ύψος 8 μέτρων προς την κοίτη του ορμητικού ποταμιού.

Τελικά χάρη στην ψυχραιμία του κατάφερε να μην τον παρασύρουν τα νερά και με κόπο ύστερα από λίγο σκαρφάλωσε στα χώματα και τα βράχια και ανέβηκε σώος επάνω. Το κινητό του βέβαια το έχασε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.