search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:41
MENU CLOSE

Αυτιάς: Δεν κατεβαίνει στις ευρωεκλογές αλλά «χτυπάει» 40άρια

14.05.2019 07:50
Αήττητος ο Γιώργος Αυτιάς - Media

 

Μπορεί να μην κατάφερε τελικά να μπει στη λίστα της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές, ωστόσο φαίνεται ότι διατηρεί το κοινό του.

Σύμφωνα με τον πίνακα τηλεθέασης το περασμένο Σάββατο η εκπομπή του άγγιξε το 40% – στις 8:27 συγκεκριμένα.

«Οι τηλεθεατές ψηφίζουν Αυτιά» θα μπορούσε να πεί ο ίδιος, και να συμπληρώσει ότι «ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που τελικά δεν τον συμπεριέλαβαν στα ψηφοδέλτια».

Ο ίδιος άλλωστε πολλές φορές είχε στείλει μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη από την εκπομπή του λέγοντας , πχ, «εμείς δεν θα είμαστε υποψήφιοι γιατί τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις».

Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει ο ίδιος, οι μετρήσεις του έδιναν 500.000 σταυρούς από όλη την Ελλάδα και, όπως είπε, «ήταν μεγάλο βάρος και δεν το αντέξανε, θέλανε χαμηλά τη μπάλα».

«Να ξέρουν μερικοί ότι το “σταύρωσον-σταύρωσον” της Μεγάλης Πέμπτης απέχει λίγα 24ωρα από την Κυριακή της Ανάστασης», είχε αναφέρει σε άλλη εκπομπή ο ίδιος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:41