search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:25
MENU CLOSE

Φθιώτιδα:Νεαρός νεκρός σε τροχαίο, με κλεμμένο αυτοκίνητο μετά από καταδίωξη

14.05.2019 07:53
Φθιώτιδα:Νεαρός νεκρός σε τροχαίο, με κλεμμένο αυτοκίνητο μετά από καταδίωξη - Media

 

Τραγική κατάληξη είχε τα ξημερώματα της Τρίτης η κλοπή μικρού αγροτικού φορτηγού, για έναν νεαρό Ρομά.

Συγκεκριμένα μια παρέα από έξι Ρομά από τα Φάρσαλα, κατάφεραν να παραβιάσουν και να κλέψουν ένα αγροτικό από την περιοχή του Αχλαδίου έγιναν όμως αντιληπτοί από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας.

Οι τέσσερις εξ αυτών που επέβαιναν στο δικό τους όχημα – με το οποίο είχαν βγει για δουλειά και ανήκε στον μοναδικό αλλοδαπό της παρέας – εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν στο ΣΕΑ Αλμυρού με τη συνδρομή και δυνάμεων από τη Λαμία και τη Μαγνησία, ενώ το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά στο 2ο χλμ Φαρσάλων – Βόλου το αγροτικό με τους άλλους δύο Ρομά ηλικίας 20 και 17 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο ΑΤ Στυλίδας, που διενεργεί την προανάκριση, ενώ για το θανατηφόρο τροχαίο την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Φαρσάλων.

 

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:10