search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:37
MENU CLOSE

Επανήλθε ο Ψαριανός για το «γκομενάκι»: Συγγνώμη στο Εφάκι, το είπα τρυφερά…

14.05.2019 08:18
Επανήλθε ο Ψαριανός για το «γκομενάκι»: Συγγνώμη στο Εφάκι, το είπα τρυφερά… - Media

 

Πολύς ντόρος – και μάλλον όχι άδικα – έγινε γύρω από το σχόλιο του Υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Γρηγόρη Ψαριανού για την Υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έγραψε για τη φωτογραφία της κυρίας Αχτσιόγλου «γιατί ρε Σεξιστές ; Εγώ που είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς διαφωνώ με τοιούτους αφορισμούς. Μ’ αρέσει το γκομενάκι. Μουτς, μωρό μου! Μην ακούς κανέναν, γκοου ον, κήπ γκοινγκ εντ ντου δε ράιτ τζομπ».

Πάντως, μετά το σάλο ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν έδειξε καμία διάθεση για να πάρει πίσω την ανάρτηση. Επανήλθε μάλιστα, γράφοντας ότι «το Εφάκι είναι γκομενάκι». 

«Λοιπόν, απαντώντας σε τουιτ κάποιου έγραψα ότι δεν συμφωνώ με αναρτήσεις που “σχολιάζουν κακοβούλως” ωραία κορίτσια. Και έγραψα ” εμένα, πάντως, μ’ αρέσει, το γκομενάκι!…” Η συγκεκριμένη λέξη θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Ψαριανός. 

Σε δεύτερη ανάρτησή του, δε, ζήτησε και τα ρέστα από όσους τον επέκριναν για την αρχική του ανάρτηση γράφοντας «η πολλή κορεκτίλα, συμπλήρωσα κάπου, σκοτώνει. Τον έρωτα, το χιούμορ, την πλάκα, την ειρωνεία, την τρυφερότητα, τον θυμό, την διαφωνία και την συμφωνία. Τα κακόβουλα λογισμικά είναι εγκατεστημένα μέσα στα αραχνιασμένα κεφάλια και καταστρέφουν, γενικώς και όχι μόνο τους φορείς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:37