14/12/2019 11:58:49

Σκηνή έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στην Αθήνα: «Είμαι όμηρος στην Ελλάδα πάνω από 4 χρόνια» (Photos)

Σκηνή έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στην Αθήνα: «Είμαι όμηρος στην Ελλάδα πάνω από 4 χρόνια» (Photos) - Media

 

Έξω από τα γραφεία τηςΎπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, στην οδό Μιχαλακοπούλου, έχει στήσει τη σκηνή του ένας πρόσφυγας.

Σύμφωνα με την πινακίδα που έχει τοποθετήσει έξω από τη σκηνή του, ο πρόσφυγας αναφέρει ότι «κρατείται όμηρος» στην Ελλάδα πάνω από 4 χρόνια και ότι πλέον δυσκολεύεται με την επιβίωσή του. Επισημαίνει ότι είναι αναγκαία μια αποτελεσματική και σταθερή λύση.

Ακόμη, ο πρόσφυγας έχει σημειώσει ότι είχε πραγματοποιήσει απεργία πείνας από τις 21 Μαρτίου του 2017 μέχρι τις 23 Μαΐου του 2017, ενώ συμμετάσχει σε διαμαρτυρία των προσφύγων από τις 24 Μαΐου του 2017 μέχρι και σήμερα. «Δεν υπάρχει εντολή για συλλήψεις, σταματήστε την απροσδιόριστη κράτηση σε αστυνομικά τμήματα, σε καταυλισμούς και στις φυλακές», τονίζει.

«Μην εμποδίζετε άλλο τη ζωή μου. Σταματήστε αυτή την παρενόχληση και σταματήσει να κλέβετε την περιουσία μου. Σταματήστε αυτό το φρικτό και τρομακτικό έγκλημα. Βάλτε τέλος σε αυτό το βασανιστήριο τώρα», προσθέτει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.