search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:13
MENU CLOSE

Ο Βερύκιος αποκαλύπτει: Με ποιον δημοσιογράφο συνέτρωγαν Κυριάκος-Μαρέβα

14.05.2019 12:56
Δήμος Βερύκιος: Ανατροπή με την παρουσία του στο «Happy Day» - Media
 
Για ψαρια στου “Παπαδακη” (στο μαγαζι της Αργυρως Μπαρμπαριγου στο Κολωνακι) πήγε ο Δημος Βερυκιος χθες το βράδυ με την παρέα του μετα τη συνέντευξη Τσιπρα στον Alpha και έπεσε επανω στον Κυριακο Μητσοτακη!
 
Το αποκάλυψε ο ίδιος το πρωι στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι “πρέπει να του κόπηκε η όρεξη του Κυριακου οταν τον είδε”.
 
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόταν απο την σύζυγο του Μαρεβα, την κολλητή της φίλη Μελινα Τραυλού, την Άννα Ροκοφυλλου (που ειναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Μπακογιάννη) και τον δημοσιογραφο Γιαννη Πρετεντερη.
 
Πάντως ο Βερυκιος είπε οτι το πουκάμισο του προέδρου της ΝΔ ήταν τσαλακωμένο, δείγμα οτι τρέχει σκληρά λογω εκλογών, δηλαδη δεν ήταν φρεσκαδουρας. 
 
Επισης, ότι κάθισαν πλάτη με τον Κυριακο Μητσοτακη, ενώ αντίθετα απέναντι του είχε την Μαρεβα. Ομολόγησε οτι διαρκως έριχνε κλέφτες ματιές… Και οτι πήρε το αφτι του να συζητούν για το κότερο!
 
Πηγή: enimerosi24.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:12