search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:35
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η 21χρονη που είδε τον σύντροφό της να σκοτώνει τον 4χρονο γιο της: «Τον αγαπάω ακόμη»

14.05.2019 13:08
Συγκλονίζει η 21χρονη που είδε τον σύντροφό της να σκοτώνει τον 4χρονο γιο της: «Τον αγαπάω ακόμη» - Media

 

Ένας μήνας έχει περάσει από την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι με έναν 27χρονο πατέρα να πυροβολεί τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Η 21χρονη μητέρα του αγοριού μίλησε για πρώτη φορά στο protothema.gr για ό,τι προηγήθηκε εκείνης της τραγικής Κυριακής.

Η Ιωάννα περιγράφει πώς πήγε στο σπίτι μετά από έναν καβγά που είχε στο τηλέφωνο με το σύντροφο και πατέρα του παιδιού της και βρήκε στο δωμάτιο πάνω στο κρεβάτι τα άψυχα κορμιά του 27χρονου και του μικρού Βασίλη.

«Πέντε χρόνια που ήμασταν μαζί ποτέ δεν χάθηκε η αγάπη μας. Κι αυτός ήταν ερωτευμένος μαζί μου κι εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Το τελευταίο χρόνο άρχισε να ζηλεύει και έκανε αυτά που έκανε. Τον αγαπάω ακόμα και δε ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου χωρίς αυτόν και το μικρό μου Βασίλη» εξομολογείται η Ιωάννα στο protothema.gr.

«Δεν μου είχε δείξει ποτέ ότι ήταν ικανός να σκοτώσει το παιδί μας. Ήταν ένας άνθρωπος χαρούμενος , κοινωνικός , δούλευε κι έκανε μαραγκόδουλειές. Βέβαια, κάποιες στιγμές έδειχνε νευρικός, τσακωνόμασταν αλλά έφταιγα κι εγώ, όχι μόνο αυτός. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι είχαμε μαλώσει και είχαμε χωρίσει για δυο μήνες. Εγώ έμενα στη θεία μου μαζί με το παιδί μου, τον Βασίλη. Κάποιες φορές ερχόταν κι αυτός για να βλέπει το παιδί. Πήγαιναν βόλτες μαζί και μετά μου το γύριζε πάλι πίσω. Ώσπου μια μέρα, το κράτησε αυτός το παιδί και μου είπε: “Δεν θα τον έχεις εσύ τον Βασίλη αλλά θα τον έχω εγώ”. Κι εγώ συμφώνησα μαζί του γιατί δεν ήθελα ο γιος μου να μένει σε μια παράγκα όπου έμενα κι εγώ αλλά σε ένα σπίτι κανονικό μαζί με τον μπαμπά του. Μακάρι να μην τον είχα αφήσει εκεί» λέει η Ιωάννα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:33