search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:38
MENU CLOSE

Επίθεση Αναστασιάδη: Απαράδεκτες οι βρετανικές θέσεις για την κυπριακή ΑΟΖ

14.05.2019 17:00
«Δεν εγκαταλείπουμε την ελπίδα» - Αναστασιάδης μετά τη συνάντηση με Ακιντζί - Media

 

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην 58η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΟΕΒ, ο κος Αναστασιάδης χαρακτήρισε τον κο Ντάνκαν «απαράδεκτο», αναφέροντας ότι το έχει κάνει και στο παρελθόν και ότι «θα γίνουν τα δέοντα διαβήματα».

Απαράδεκτο, χαρακτήρισε τον Βρετανό υπουργό Ευρώπης σερ Άλαν Ντάνκαν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναφερόμενος στη δήλωσή του με την οποία χαρακτήριζε περιοχή με κυριαρχία «υπό αμφισβήτηση» την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην 58η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΟΕΒ, ο Πρόεδρος χαρακτήρισε τον κ. Ντάνκαν «απαράδεκτο», αναφέροντας ότι το έχει κάνει και στο παρελθόν και ότι «θα γίνουν τα δέοντα διαβήματα».

Την ίδια ώρα απαράδεκτες χαρακτήρισε τις δηλώσεις Ντάνκαν και ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, σε σχετικό tweet ανέφερε, “Απαράδεκτες οι δηλώσεις για την ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας του υπουργού Ευρώπης του Ηνωμένου Βασιλείου Άλαν Ντάνκαν”, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39