search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:59
MENU CLOSE

«Θα ακυρώσουμε τη ναζιστική φιέστα της Χρυσής Αυγής στον Κολωνό»

14.05.2019 17:03
«Θα ακυρώσουμε τη ναζιστική φιέστα της Χρυσής Αυγής στον Κολωνό» - Media

 

«Θα ακυρώσουμε τη ναζιστική φιέστα που ετοιμάζει η ΧΑ για την Παρασκευή17/5 τον Κολωνό», διαμηνύει η δημοτική παράταξη Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα – Ανταρσία σε κυβέρνηση-ΕΕ-κεφάλαιο, καλώντας σε «μαζική κινητοποίηση και δυναμικό παρών του εργατικού, νεολαιίστικου, αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος».

Με αφορμή την προεκλογική ομιλία του στελέχους της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στην περιοχή του Κολωνού, η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή ξεκαθαρίζει ότι «στις γειτονιές μας δεν χωράνε οι φασίστες εγκληματίες της ΧΑ που σπέρνουν το δηλητήριο του μίσους και επιδιώκουν τον εμφύλιο των φτωχών».

«Καλούμε στη συγκέντρωση ακύρωσης της φιέστας που διοργανώνουν εργατικά σωματεία, αντιφασιστικοί και αντιρατσιστικοί συντονισμοί και πρωτοβουλίες. Καταγγέλλουμε τον δήμο Αθηναίων αν έχει δώσει άδεια για τη συγκέντρωση και καλούμε να τηρήσει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και την άρνηση παραχώρησης χώρων για την εγκληματική οργάνωση. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολίτευση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ γιατί με την πολιτική τους και τις μεθοδεύσεις τους ευνοούν τις φασιστικές και ρατσιστικές φωνές. Οι μαζικές αντιστάσεις του λαού και της νεολαίας θα ακυρώσουν τις επιδιώξεις τους», αναφέρει η δημοτική παράταξη, διεκδικώντας «καμία παραχώρηση ποτέ και πουθενά, ούτε μια σπιθαμή νομιμοποίησης της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής και της φασιστικής ιδεολογίας. Ισόβια καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.»

Στο αίτημα που υπέβαλε η παράταξη προς τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Μπρούλια, αναφέρεται:

“Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ, ότι ο γνωστός υπόδικος Κασιδιάρης, στέλεχο βςτης εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ, προγραμματίζει συγκέντρωση στον ΠΛΑΤΩΝΑ, στον Άι- Γιώργη, για την Παρασκευή 17/5/19. Γνωρίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει να μην παραχωρήσει κανένα χώρο στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση. Θεωρούμε την απόφαση αυτή σε ισχύ και ως εκ τούτου σας καλούμε να πάρετε όλα τα μέτρα να υλοποιηθεί.

Η υποψήφια ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΤΙΝΑ ΡΕΠΠΑ”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:57