search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:52
MENU CLOSE

Πατέρας υπέβαλε σε εικονικό πνιγμό το 7χρονο κοριτσάκι του επειδή του αντιμιλούσε

15.05.2019 05:57
Πατέρας υπέβαλε σε εικονικό πνιγμό το 7χρονο κοριτσάκι του επειδή του αντιμιλούσε  - Media

 

Η σύντροφος του 27χρονου Μάθιου Φαράρ δεν άντεχε τα νεύρα και το θυμό του. Δεν μπορούσε να διατυπώσει κανείς στο σπίτι αντίθετη άποψη από εκείνη του Μάθιου. Αμέσως ξεκινούσαν οι καυγάδες. Ακόμη και για ψύλλου πήδημα.

Όμως εκείνο που είδε το βράδυ της Κυριακής την έκανε να βγει από τα ρούχα της.

Ο Μάθιου είχε μια διένεξη με την 7χρονη κόρη του. Όχι κάτι σοβαρό. Ήταν ένας τσακωμός από αυτούς που λέμε καθημερινούς.

Όμως η αντίδραση του Μάθιου ήταν απαράδεκτη. Έβγαλε τη ζώνη από το παντελόνι του και άρχισε να χτυπάει τη μικρή με το πίσω μέρος με την αγκράφα. Στη συνέχεια και ενώ το κοριτσάκι ούρλιαζε το έπιασε από τα μαλλιά και το έσυρε μέχρι το μπάνιο.

Εκεί έκανε κάτι περισσότερο ανατριχιαστικό. Έβαλε στο πρόσωπο της μια πετσέτα και άρχισε να της ρίχνει νερό στο πρόσωπο. Το βασανιστήριο του εικονικού πνιγμού που συνήθως χρησιμοποιούν οι αμερικάνοι πράκτορες στους κρατούμενους στο Γκουαντάναμο.

Η γυναίκα κατάφερε να αρπάξει και να γλυτώσει το 7χρονο κοριτσάκι από τα βασανιστήρια. Έτρεξε έξω στο δρόμο, μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ και τηλεφώνησε στην αστυνομία, η οποία έφτασε σε λίγη ώρα και συνέλαβε τον νταή.

Μετά τη σύλληψή του, ο Farrar παραδέχτηκε ότι χτύπησε την κόρη του και χρησιμοποίησε νερό. «Μπορεί να ήμουν λίγο υπερβολικός» είπε στην Αστυνομία. Εις βάρος του 27χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για κακοποίηση ανηλίκου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:51