search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:38
MENU CLOSE

Αστυνομικός πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε έγκυο γυναίκα (Video)

15.05.2019 07:26
Αστυνομικός πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε έγκυο γυναίκα (Video)  - Media

 

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάποιον περαστικό με το κινητό του, μέσα από ένα αυτοκίνητο. Διακρίνεται ένας αστυνομικός στο Τέξας να πυροβολεί 5 φορές και να σκοτώνει μια αφροαμερικανή γυναίκα η οποία έλεγε συνεχώς στον αστυνομικό ότι είναι έγκυος.

Θύμα είναι η 44χρονη Πάμελα Τέρνερ η οποία σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού λέει στον αστυνομικό ότι δεν ενόχλησε κανέναν, ότι είναι έγκυος και ότι πηγαίνει στο σπίτι της.

Κάποια στιγμή ο αστυνομικός βγάζει το τίζερ του και τη σημαδεύει για να την ακινητοποιήσει αλλά η Τέρνερ καταφέρνει και του το αρπάζει, όπως ήταν κάτω στο έδαφος.

Στη συνέχεια ο αστυνομικός βγάζει το όπλο του, η γυναίκα ακούγεται να φωνάζει «είμαι έγκυος» και ακολουθούν πέντε πυροβολισμοί από τον ένστολο με αποτέλεσμα η 44χρονη να πεθάνει.

Η αστυνομία από την πλευρά της ανακοίνωσε λιτά ότι η γυναίκα δεν ήταν έγκυος όπως προέκυψε από τη νεκροτομή, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, ούτε και έγγραφα από τη νεκροτομή.

Πάντως από τα όσα προέκυψαν μετά τη δολοφονία ο αστυνομικός φαίνεται ότι είχε ξαναασχοληθεί με την Τέρνερ κατά το παρελθόν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:36