search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:23
MENU CLOSE

Εκλογές και διεργασίες στην ΕΣΗΕΑ

15.05.2019 08:12
Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ - ΕΣΗΕΑ μετά το... σποτ  - Media

 

Μήνας συνδικαλιστικών αναταράξεων στον δημοσιογραφικό κλάδο μετά τις διασπάσεις και τις διαγραφές. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΣΗΕΑ θα γίνουν τελικά στις 12 – 13 Ιουνίου, προκειμένου να τηρηθεί το Καταστατικό για την πραγματοποίηση της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης.

Το ΔΣ, στο μεταξύ, απέκτησε νέο ταμία, τον πρώην αντιπρόεδρο Μάκη Διόγο, ενώ ο Σπ. Κουντούρης ανέλαβε τη θέση του α’ αντιπροέδρου, τοποθέτηση που προκάλεσε τη διαγραφή του από την παράταξη «Αδέσμευτοι Δημοσιογράφοι».

Οι τόνοι, πάντως, έχουν ανέβει, καθώς δύο παρατάξεις, η καινούργια «Νέα ΕΣΗΕΑ» και οι «Επαγγελματίες Δημοσιογράφοι», θέτουν θέμα μη σύννομης σύνθεσης του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και προειδοποιούν με κατάπτωση όλων των αποφάσεών του, ακόμη και της έγκρισης του προϋπολογισμού του 2019, που θα παρουσιαστεί στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10