search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:26
MENU CLOSE

Αφροδίτη Καραμήτσου: Έμπειρη δημοσιογράφος υποψήφια σύμβουλος για τον δήμο Ζωγράφου

15.05.2019 10:12
Αφροδίτη Καραμήτσου: Έμπειρη δημοσιογράφος υποψήφια σύμβουλος για τον δήμο Ζωγράφου - Media

 

Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του παρουσίασε χθες Τετάρτη στη διάρκεια της κεντρικής του προεκλογικής ομιλίας ο υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, επικεφαλής του Συνδυασμού Ζωγράφου – Ώρα για Δουλειά. Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν εκατοντάδες δημότες, αλλά και κομματικά στελέχη της ΝΔ και του Ποταμιού.

Ανάμεσα στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού ξεχωρίσαμε τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Καραμήτσου, που μάλιστα είχε εργαστεί ως αρχισυντάκτρια στο site μας, topontiki.gr.

Η Αφροδίτη Καραμήτσου εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στο γραφείο Τύπου του Ποταμιού, το οποίο επίσης στηρίζει τον συνδυασμό του Βασίλη Θώδα, που έχει πάρει το επίσημο χρίσμα από τη ΝΔ.

Είναι η πρώτη φορά που η δημοσιογράφος-που εργάζεται τα τελευταία 23 χρόνια στον χώρο του Τύπου και της Επικοινωνίας- αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά στην πρώτη γραμμή. Όπως λέει, «αν εμείς που βλέπουμε τα πράγματα από μέσα δεν αναλάβουμε δράση να τα αλλάξουμε, δεν υπάρχει ελπίδα. Πρέπει να γίνουμε ενεργοί πολίτες και με τη γνώση μας και την εμπειρία μας να βοηθήσουμε τις πόλεις μας, να συμβάλουμε, ώστε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, για τα παιδιά μας».

Αυτή την περίοδο δεν διαμένει στην περιοχή, ωστόσο αγαπάει πολύ την πόλη και αποφάσισε να εκτεθεί, ώστε να αγωνιστεί για μια πόλη που σέβεται τους πολίτες της, με υπηρεσίες ποιότητας, με καθαριότητα, με ασφάλεια, με υποδομές, με σύγχρονα σχολεία, με αθλητικές εγκαταστάσεις, μια πόλη σύγχρονη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών της.

«Η πόλη του Ζωγράφου αξίζει μια καλύτερη τύχη. Χρειάζονται έργα, πράξεις και οι πολίτες απαιτούν σεβασμό. Δεν δίνουμε υποσχέσεις, δεν χρειαζόμαστε δικαιολογίες. Ο χρόνος, για εμάς, είναι πολύτιμος. Είναι ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, χωρίς χρονοτριβή» σημειώνει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:26