18/10/2019 18:08:06

Γερμανία: Αυτή είναι γυναίκα που σκότωσε δύο άτομα με βαλλίστρα - Τα διεστραμμένα παιχνίδια (Photos)

Γερμανία: Αυτή είναι γυναίκα που σκότωσε δύο άτομα με βαλλίστρα - Τα διεστραμμένα παιχνίδια (Photos) - Media

 

Τη φωτογραφία, τα στοιχεία καθώς και ορισμένα στοιχεία από την υπόθεση με τους θανάτους από βαλλίστρα που συγκλόνισαν την Γερμανία, δημοσιοποίησαν οι αρχές.

Τα θύματα ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό, τα μεσαιωνικά όπλα και τις αναπαραστάσεις της εποχής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 30χρονη Φαρίνα Κασπάρι ήταν αυτή που σκότωσε τα 2 άτομα με τη βαλλίστρα στο Πασάου της νότιας Γερμανίας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στρέφοντας τη βαλλίστρα στο λαιμό της.

Ένα από τα θύματα, ο 53χρονος άνδρας, ονομάζεται Τόρστεν Β. και ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος μεσαιωνικών αντικειμένων στο Χάχενμπουργκ της Ρηνανίας-Παλατινάτου, με το όνομα «Milites Conductius», όπου διετίθεντο μεσαιωνικά ξιφίδια, σπαθιά και άλλα αντικείμενα, ενώ στο κατάστημά του είχε μία κούκλα ντυμένη με σκισμένα εσώρουχα και λερωμένη με ψεύτικο αίμα.

Είχε μακριά άσπρη γενειάδα και οργάνωνε βραδιές με ξιφομαχίες. Στο μπράτσο του είχε τατουάζ με σύμβολα των Αλχημιστών, του αποκρυφιστικού κινήματος που άνθησε στον Μεσαίωνα και υποστήριζε ότι κατέχει το μυστικό της μετατροπής των μετάλλων σε χρυσό.

Σύμφωνα με την Bild, όλα τα θύματα ήταν μέλη μίας ένωσης διοργάνωσης ιπποτικών αγώνων.

Τα υπόλοιπα 2 θύματα που βρέθηκαν νεκρά στο Βίτιγκεν, ο σύντροφος της 30χρονης Κασπάρι και μία 19χρονη, θεωρείται βέβαιο ότι συνδέονται με τα γεγονότα στο Πασάου.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.