search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:02
MENU CLOSE

Τι τηλεθέαση έκανε ο A’ Hμιτελικός της Eurovision

15.05.2019 14:55
Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision - Media

 

Εβδομάδα Eurovision είναι αυτή που διανύουμε καθώς το βράδυ της Τρίτης μεταδόθηκε ο πρώτος ημιτελικός.

Την Πέμπτη είναι ο δεύτερος ημιτελικός και το Σάββατο είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού. Όπως είδαμε την Τρίτη τόσο η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα όσο και η Κύπρος με την Τάμτα κατάφεραν να κλείσουν θέση στον τελικό του διαγωνισμού.

Τι τηλεθέαση σημείωσε ο πρώτος ημιτελικός με την Μαρία Κοζάκου και τον Γιώργο Καπουτζίδη στον σχολιασμό;

Όπως φαίνεται και από τα στοιχεία της Nielsen το ενδιαφέρον του κοινού τουλάχιστον για τον ημιτελικό έχει ατονίσει. Βέβαια, είχε να αντιμετωπίσει και ισχυρό ανταγωνισμό αφού εκείνη την ώρα έπαιζε απέναντι σε MasterChef και Τατουάζ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen ο πρώτος ημιτελικός σημείωσε 13,7& στο γενικό σύνολο. Την ίδια ώρα, το ριάλιτι μαγειρικής του Star έκοψε πρώτο το νήμα με 19,8% ενώ ελάχιστα πιο πίσω με 19,7% βρέθηκε το Τατουάζ. Χαμηλότερα κινήθηκαν το Survivor με το Αλ Τσαντίρι.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό ο πρώτος ημιτελικός σημείωσε 15,3% τηλεθέαση. Το MasterChef σάρωσε με 27,4% και στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Τατουάζ με 17,1%.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15