search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:05
MENU CLOSE

H Κέιτ Μίντλετον σε σπάνια πόζα – Έδειξε τα πόδια της (Photos)

15.05.2019 15:40
H Κέιτ Μίντλετον σε σπάνια πόζα – Έδειξε τα πόδια της (Photos) - Media

 

Η πρόσφατη εμφάνιση της Kate Middleton στο Βletchley Park και η συνάντησή της τόσο με μαθητές όσο και με βετεράνους του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου δεν απασχόλησε τα Μέσα για τους προφανείς λόγους.

Αυτό που παρατήρησαν πολλοί, είναι πως η δούκισσα ακολουθεί πιστά τα χνάρια της Meghan Markle και αποφάσισε κι αυτή να σπάσει έναν βασικό κανόνα του βασιλικού πρωτοκόλλου.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη Kate, αποφάσισε να ανακυκλώσει ένα μακρύ πουά γαλάζιο φόρεμα αξίας 1.750 λιρών, από την Alessandra Rich, το άνοιγμα του οποίου ήταν τέτοιο ώστε ο άνεμος μας αποκάλυψε τα γυμνασμένα πόδια της συζύγου του πρίγκιπα William.

Το εν λόγω φόρεμα, η Middleton το είχε φορέσει ξανά στην οικογενειακή φωτογράφηση για τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου τον περασμένο Νοέμβριο.

Πηγή: queen.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01