search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:02
MENU CLOSE

Καταγγέλλει αποκλεισμό της η «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας»

16.05.2019 05:54
Καταγγέλλει αποκλεισμό της η «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας»	 - Media

 

Τον αποκλεισμό της από το “ντιμπέιτ” του δημοτικού ραδιοσταθμού Αθήνα 9.84, καταγγέλλει η παράταξη «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας».

«Η διεύθυνση του σταθμού αποφάσισε να καλέσει μόνο την τετράδα υποψηφίων δημάρχων, παίζοντας ένα ανήθικο παιχνίδι αποκλεισμών που ξεκίνησαν από την αρχή της προεκλογικής περιόδου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ» αναφέρει η παράταξη «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» και προσθέτει: «Η μνημονιακή τριπλέτα, Κώστας Μπακογιάννης, Παύλος Γερουλάνος και Νάσος Ηλιόπουλος, σε μια πλήρως αμοραλιστική συνεννόηση κορυφής για την κατασκευή “ίματζ δημάρχων.” Η Λαϊκή Συσπείρωση με τον Νίκο Σοφιανό ήταν η παραφωνία δίπλα σε αυτό το τρίδυμο που δεν αποκαθιστά όμως το αναγκαίο εύρος των διαφορετικών απόψεων, κάποιες μάλιστα εκπροσωπούνται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Να σημειώσουμε ότι δεν κλήθηκε μια παράταξη με εννιάχρονη παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο και με ένα ψηφοδέλτιο πλήρες, με 153 υποψήφιους, 51 για το δημοτικό συμβούλιο και 101 για τα επτά κοινοτικά συμβούλια!».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:02