06/04/2020 00:14:01

Έκλαιγαν τον νεκρό στο σπίτι και έβαλαν κατά λάθος φωτιά στο φέρετρο – Στο νοσοκομείο 10χρονο αγοράκι με εγκαύματα (Photos)

Έκλαιγαν τον νεκρό στο σπίτι και έβαλαν κατά λάθος φωτιά στο φέρετρο – Στο νοσοκομείο 10χρονο αγοράκι με εγκαύματα (Photos) - Media

 

Είναι από τις περιπτώσεις που λές «να μη σου τύχει». Στο χωριό Γιουσκίβτσκι στην Ουκρανία είχε πεθάνει ένας ηλικιωμένος άνδρας. Σύμφωνα με το έθιμο τον πήγαν στο σπίτι μέσα στο φέρετρο για να τον κάψουν ολονυχτία. Την επόμενη μέρα θα γινόταν η κηδεία.

Μια απροσεξία όμως με τα κεριά και δεν άργησε το φέρετρο να λαμπαδιάσει. Η φωτιά μέσα στον πανικό και το θρήνο δεν ήταν εύκολο να κατασβεστεί. Στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο 10χρονος εγγονός του νεκρού ο οποίος δεν πρόλαβε να ξυπνήσει.

Όλοι βγήκαν έξω αλλά ξέχασαν το μικρό αγοράκι στο δωμάτιο.

Όταν θυμήθηκαν να μπουν να το βγάλουν από το λαμπαδιασμένο σπίτι, η κατάσταση του 10χρονου ήταν κρίσιμη και μεταφέρθηκε με βαριά εγκαύματα στο νοσοκομείο σε μια κοντινή πόλη.

Η κατάσταση του 10χρονου Ρουσλάν Πουρτς, είναι κρίσιμη αν και έχει διαφύγει από τον κίνδυνο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.