search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:15
MENU CLOSE

Μοίρασαν δωρεάν ντομάτες οι παραγωγοί στα Χανιά

19.03.2012 17:31
Μοίρασαν δωρεάν ντομάτες οι παραγωγοί στα Χανιά - Media

Δωρεάν ντομάτες μοίρασαν το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Χανίων, παραγωγοί από την περιοχή της Κουντούρας στα Χανία.

Δωρεάν ντομάτες μοίρασαν το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Χανίων, παραγωγοί από την περιοχή της Κουντούρας στα Χανία.

Οι παραγωγοί έφθασαν στα Χανιά το πρωί, αποφασισμένοι να διαθέσουν τα προϊόντα τους στο κοινωνικό παντοπωλείο και στα συσσίτια της πόλης, καθώς τα προϊόντα τους είναι στα αζήτητα ή διατίθενται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Οι παραγωγοί μοίρασαν μεγάλες ποσότητες από ντομάτες και σε πολίτες.

Η απεργία της ΠΝΟ επιδεινώνει την κατάσταση

Οι παραγωγοί προχώρησαν σε αυτή την κινητοποίηση, διαμαρτυρόμενοι για την απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, ενώ όπως δηλώνουν, αν συνεχιστεί η μη πραγματοποίηση των δρομολογίων των πλοίων, απειλείται με καταστροφή ολόκληρη η παραγωγή τους.

Η απεργία η οποία θα κρατήσει τουλάχιστον 2 ημέρες, δεσμεύει τους παραγωγούς, οι οποίοι δε μπορούν να «διώξουν» τα ευπαθή προϊόντα τους, ενώ κανείς δε γνωρίζει την εξέλιξη της απεργίας

Έτσι σήμερα ζήτησαν να επιτρέψει η ΠΝΟ την κατά εξαίρεση αναχώρηση ενός πλοίου από την Κρήτη με ευπαθή αγροτικά προϊόντα αίτημα που συνυπογράφει και η αντιπεριφέρεια Χανίων

Μάλιστα το προηγούμενο διήμερο κάνοντας κυριολεκτικά αγώνα δρόμου κατάφεραν να φορτώσουν 67 νταλίκες με αγροτικά προϊόντα σε μια προσπάθεια να σώσουν μέρος της παραγωγής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48