28/01/2020 00:05:50

Μοντέλο βανδαλίζει και σπάει με σφυρί άγαλμα για να έχει περισσότερους ακολούθους στο instagram (Video)

Μοντέλο βανδαλίζει και σπάει με σφυρί άγαλμα για να έχει περισσότερους ακολούθους στο instagram (Video) - Media

 

Η Τζούλια Σλόνσκα είναι μια όμορφη γυναίκα από την Πολωνία. Το επάγγελμα της είναι μοντέλο. Η Τζούλια έχει ψύχωση με το ίντερνετ και θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους ακόλουθους στο προφίλ της στο instagram.

Στο βίντεο που θα δείτε, γελάει στην κάμερα και προχωράει προς το άγαλμα. Στο χέρι της βαστάει ένα σφυρί. Κοιτάζει την κάμερα, χαμογελάει ξανά και με δύναμη αρχίζει να σπάει τη μύτη και το κεφάλι ενός αγάλματος. Και όλα αυτά τα έκανε για να ανεβάσει μετά το βίντεο στο instagram και να αποκτήσει περισσότερους ακολούθους.

Το άγαλμα βρίσκεται σε μεγάλο πάρκο στη Βαρσοβία και η Τζούλια που έχει ήδη 5.900 ακολούθους το έκανε αυτό προκειμένου να τους αυξήσει περισσότερο.

Όμως η πράξη της αυτή, της γύρισε μπούμερανγκ.

Μόλις ανέβηκε το βίντεο ο κόσμος άρχισε να την κατακρίνει και να της λέει ότι είναι απαράδεκτη.

«Αυτό που συνέβη δεν θα έπρεπε να συμβεί. Είμαι τόσο ηλίθια. Δεν θα πω γιατί το έκανα, γιατί είναι ιδιωτικό θέμα, αλλά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους» είπε κατόπιν εορτής η Σλόνσκα.

Πολωνικά μέσα ενημέρωσης πάντως, μετέδωσαν ότι μετά την ανάρτηση της αυτή και τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήδη εταιρείες οι οποίες συνεργάζονταν με το μοντέλο ανακοίνωσαν τη διακοπή της συνεργασίας τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fot. @biernacik.p

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Słońska (@juliaslonskaa) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fot. @supmono

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Słońska (@juliaslonskaa) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gasna swiatla

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Słońska (@juliaslonskaa) στις

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.