search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:34
MENU CLOSE

Για ισχυρές καταιγίδες μετά το μεσημέρι στην Αττική προειδοποιεί το Meteo (χάρτες)

17.05.2019 08:14
Για ισχυρές καταιγίδες μετά το μεσημέρι στην Αττική προειδοποιεί το Meteo (χάρτες) - Media

 

Tα νεότερα στοιχεία από το προγνωστικό μοντέλο BOLAM του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για τον καιρό προβλέπουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα στην Αττική.

Τα φαινόμενα αναμένονται κατά κύριο λόγο από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ και θα επηρεάσουν κυρίως τα βόρεια τμήματα του νομού.

Λόγω των κατά τόπους ισχυρών φαινομένων, η μετεωρολογική υπηρεσία του ΕΑΑ συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις και στις δραστηριότητες σε ανοικτούς χώρους.

Για το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις, από το μεσημέρι κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και τα βόρεια. Υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.

Από το απόγευμα και από τα δυτικά, οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39