search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:06
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγος της 29χρονης

17.05.2019 09:12
Λαμία: Τσακώθηκαν και έριχνε μολότοφ σε σπίτι με μικρά παιδιά - Media

 

Στα χεριά των αστυνομικών και συγκριμένα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ κρατείται ο εν διαστάσει σύζυγος της 29χρονης Γεωργιανής η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα, την περασμένη Τρίτη. 

Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία ο ύποπτος προσήχθη για δεύτερη φορά στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την Παρασκευή το πρωί, ύστερα από νέα στοιχεία που προέκυψαν και φέρονται να τον εμπλέκουν άμεσα με τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, μητέρας ενός 11χρονου αγοριού και ενός 6χρονου κοριτσιού. 

Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει από το μικρό διαμέρισμα στο διώροφο κτίριο της οδού Σκοπευτηρίου, φαίνεται πως ήταν επιβαρυντικά για τον εν διαστάσει σύζυγο της 29χρονης και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και ο εισαγγελέας να εκδώσει ένταλμα για τη σύλληψη του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής απέδωσε την αιτία θανάτου της 29χρονης σε στραγγαλισμό , ενώ οι γείτονες κάνουν λόγο για συχνούς καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού που κατέληγαν στον ξυλοδαρμό της κοπέλας από τον σύζυγό της. 

Κάτι αντίστοιχο επαναλήφτηκε και το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, τελευταία ημέρα που οι κάτοικοι της περιοχής είδαν ζωντανή τη νεαρή Γεωργιανή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05