search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:02
MENU CLOSE

Σφηνώθηκε το κεφάλι του σε κάθισμα κινηματογράφου ψάχνοντας τα κλειδιά του, και πέθανε

17.05.2019 11:17
Σφηνώθηκε το κεφάλι του σε κάθισμα κινηματογράφου ψάχνοντας τα κλειδιά του, και πέθανε - Media

 

Τραγικό θάνατο σ’ ένα φρικιαστικό δυστύχημα στη Βρετανία βρήκε ένας 24χρονος όταν σφηνώθηκε το κεφάλι του επί 15 ολόκληρα λεπτά στο υποπόδιο ενός καθίσματος κινηματογράφου, καθώς έψαχνε τα κλειδιά και το κινητό του.

Ο Ατίκ Ραφίκ έσκυψε και χώθηκε ολόκληρος κάτω από κάθισμα της “gold class” κινηματογράφου στο Μπέρμιγχαμ για να βρει τα αντικείμενα που είχε χάσει όταν κατέβηκε το ηλεκτρικό υποπόδιο του καθίσματος παγιδεύοντας τον σβέρκο του.

Λόγω βλάβης σε μια από τις ασφάλειες τα κουμπιά ανύψωσης του υποποδίου του καθίσματος δεν λειτουργούσαν κι η γυναίκα του, Αγιέσα Σαρντάρ και το προσωπικό του κινηματογράφου προσπαθούσαν απεγνωσμένα επί 15 ολόκληρα λεπτά να αποτρέψουν το δυστύχημα, αλλά μάταια.

Τελικά κατάφεραν να ξεβιδώσουν τις βίδες από το κάθισμα και να τον απεγκλωβίσουν αλλά υπέστη καρδιακή προσβολή λόγω της υποξίας του εγκεφάλου του.

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο η ιατροδικαστής, που έκανε την νεκροψία, ο 24χρονος πατέρας ενός παιδιού πέθανε μία εβδομάδα αργότερα σε νοσοκομείο από τις «καταστροφικές» εγκεφαλικές βλάβες που υπέστη στο φρικτό δυστύχημα τον Μάρτιο του περασμένου χρόνου.

 

«Ούρλιαζε από τους πόνους»

Η χήρα του θύματος περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια στο δικαστήριο, που διερευνά τις ποινικές ευθύνες για το δυστύχημα, τις απέλπιδες προσπάθειές της να σώσει τον άνδρα της:

«Ούρλιαζε από τους πόνους και εγώ του είπα να βγει από εκεί. Προσπάθησα να σηκώσω το υποπόδιο, αλλά δεν μπορούσα. Βγήκα τρέχοντας έξω για να ζητήσω βοήθεια, αλλά κανείς δεν με άκουσε». Όπως είπε, επέστρεψε στην αίθουσα όταν άκουσε ότι ο άνδρας της είχε σταματήσει να ανασαίνει και είδε «ότι είχε μελανιάσει». Η ακρόαση στο δικαστήριο αναμένεται να διαρκέσει μια εβδομάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:01