search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:45
MENU CLOSE

«Μετωπική» Καψή-Δραγασάκη για το «Mega»

17.05.2019 14:04
«Μετωπική» Καψή-Δραγασάκη για το «Mega» - Media

 

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη προειδοποίησε τον δημοσιογράφο Μανώλη Καψή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, με αφορμή αναρτήσεις του δημοσιογράφου στο Twitter για το Mega.

Όλα άρχισαν όταν ο Μανώλης Καψής έγραψε: «Εγώ από την συνέντευξη Μαρινάκη συγκρατώ αυτό: “Είχαν βάλει σκοπό ζωής να κλείσει το Μέγκα”. Και δεν το ξεχνώ».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος, σε συνομιλία του με άλλο χρήστη του Twitter, σημείωσε: «Οχι, αλλά όταν οι μέτοχοι του Μέγκα πρότειναν απόλυτα συμφέρουσες για τις Τράπεζες λύσεις, πληρωμής των δόσεων του δανείου, οι Τράπεζες αρνούνταν. Γιατί τους εκβίαζε ο Δραγασάκης με τον Μίμη… Αστο. Ασχολήσου με κάτι που γνωρίζεις».

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Δραγασάκη, ο οποίος απάντησε στον κ. Καψή: «κ. Καψή, παρακαλώ να αναφέρετε ποιον εκβίαζα, με ποια ιδιότητα & με ποιον τρόπο. Αλλιώς θα ανακαλέσετε άμεσα ή θα κινηθώ, ως οφείλω, για αποκατάσταση της αλήθειας».

Απαντώντας, ο Μ. Καψής ανέφερε: «κ.Δραγασάκη, δηλαδή νομίζετε οτι δεν γνωρίζω/ουμε τις αφόρητες πιέσεις που ασκούσατε στους τραπεζίτες, ως επιβλέπων το τραπεζικό σύστημα, να μην κάνουν δεκτές τις προτάσεις των μετόχων για την πληρωμή των δανείων του Μέγκα;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:44