18/01/2020 14:29:58

«Μετωπική» Καψή-Δραγασάκη για το «Mega»

«Μετωπική» Καψή-Δραγασάκη για το «Mega» - Media

 

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη προειδοποίησε τον δημοσιογράφο Μανώλη Καψή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, με αφορμή αναρτήσεις του δημοσιογράφου στο Twitter για το Mega.

Όλα άρχισαν όταν ο Μανώλης Καψής έγραψε: «Εγώ από την συνέντευξη Μαρινάκη συγκρατώ αυτό: "Είχαν βάλει σκοπό ζωής να κλείσει το Μέγκα". Και δεν το ξεχνώ».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος, σε συνομιλία του με άλλο χρήστη του Twitter, σημείωσε: «Οχι, αλλά όταν οι μέτοχοι του Μέγκα πρότειναν απόλυτα συμφέρουσες για τις Τράπεζες λύσεις, πληρωμής των δόσεων του δανείου, οι Τράπεζες αρνούνταν. Γιατί τους εκβίαζε ο Δραγασάκης με τον Μίμη... Αστο. Ασχολήσου με κάτι που γνωρίζεις».

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Δραγασάκη, ο οποίος απάντησε στον κ. Καψή: «κ. Καψή, παρακαλώ να αναφέρετε ποιον εκβίαζα, με ποια ιδιότητα & με ποιον τρόπο. Αλλιώς θα ανακαλέσετε άμεσα ή θα κινηθώ, ως οφείλω, για αποκατάσταση της αλήθειας».

Απαντώντας, ο Μ. Καψής ανέφερε: «κ.Δραγασάκη, δηλαδή νομίζετε οτι δεν γνωρίζω/ουμε τις αφόρητες πιέσεις που ασκούσατε στους τραπεζίτες, ως επιβλέπων το τραπεζικό σύστημα, να μην κάνουν δεκτές τις προτάσεις των μετόχων για την πληρωμή των δανείων του Μέγκα;».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.