search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:47
MENU CLOSE

«Μήνυμα» Τσίπρα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ομοφοβίας: Δεν ξεχνάμε το Ζακ και όλα τα άλλα θύματα του μίσους

17.05.2019 14:35
«Μήνυμα» Τσίπρα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ομοφοβίας: Δεν ξεχνάμε το Ζακ και όλα τα άλλα θύματα του μίσους - Media

 

Με μια φωτογραφία του με τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ και με ένα σκληρό μήνυμα κατά του μίσους, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός έγραψε: «Η διαφορετικότητα δεν είναι απειλή. Είναι πλούτος για τις κοινωνίες. Θέλουμε να ζήσουμε μαζί χωρίς τις διακρίσεις, το φόβο και το μίσος. Αυτή τη μέρα δεν ξεχνάμε το Ζακ και όλα τα άλλα θύματα του μίσους.

Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία να δηλητηριάζεται. Δεν θα κλείσουμε τα μάτια μπροστά στην απειλή. Η απάντησή μας είναι η διεκδίκηση, οι αγώνες.
 
Στο δρόμο γράφεται η ιστορία των αγώνων για την ισότητα και τη διεύρυνση των δικαιωμάτων. Και οι αγώνες νικούν, γιατί η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια θα νικούν πάντα το φόβο και την οπισθοδρόμηση».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35