search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:24
MENU CLOSE

Επεισόδια με βόμβες μολότοφ και χημικά στη λεωφόρο Αθηνών

17.05.2019 16:45
Επίθεση με μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ στα Εξάρχεια - Media

 

Επεισόδια σημειωθήκαν στις 19.20 στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Ναυπλίου, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και δημιουργήθηκε ένταση για αρκετή ώρα στην περιοχή, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αθηνών, η οποία παραμένει κλειστή μέχρι αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα που προκάλεσε τα επεισόδια συμμετείχε στην αντιφασιστική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στον Κεραμικό.

Οι συγκεντρωθέντες ξεκίνησαν πορεία με προορισμό την πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου πρόκειται να μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Η αστυνομία δεν άφησε τους διαδηλωτές να προχωρήσουν στην οδό Σπύρου Πάτση, αλλά ορισμένα άτομα από τη συγκέντρωση κινήθηκαν προς το παράρτημα του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου στη λεωφόρο Αθηνών όπου επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Παράλληλα, χωρίς πρόβλημα πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η δεύτερη αντιφασιστική συγκέντρωση που είχε προγραμματίσει το ΚΕΕΡΦΑ στον σταθμό μετρό του Μεταξουργείου, ενώ ακολούθησε πορεία από την οδό Αχιλλέως μέχρι την πλατεία Καραϊσκάκη, όπου παραμένουν οι συμμετέχοντες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:23