21/01/2020 18:56:40

Τσίπρας: Όσο περισσότερο μιλάει ο Μαρινάκης, τόσο περισσότερο καταλαβαίνει ο κόσμος τι επιδιώκει

Παρέμβαση Τσίπρα - «Παγώνουν» οι μετατάξεις στη Βουλή - Media

 

«Θα διασφαλίσουμε μια πορεία για τους πολλούς, που έχει αρχίσει; 'Η θα επιστρέψουμε στα παλιά, καλά και συμφέροντα, για όσους μας οδήγησαν στην κρίση, στα μνημόνια και στην κοινωνική τραγωδία;»: το ερώτημα-δίλημμα θέτει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του, που δημοσιεύεται στη σαββατιάτικη Εφημερίδα των Συντακτών, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή.

«Οι πολίτες καλούνται να διακηρύξουν με την ψήφο τους ποια Ελλάδα και ποια Ευρώπη θέλουν…», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κ. Τσίπρας.

Ενώ για τις σχέσεις με τον Β. Μαρινάκη απαντά: «Όσο περισσότερο μιλάει ο κ. Μαρινάκης, τόσο περισσότερο καταλαβαίνει ο κόσμος τι επιδιώκει και γιατί. Θα έλεγα μάλιστα ότι ως πραγματικός αρχηγός της Ν.Δ. δικαιούται από τον νόμο και διακαναλική πριν από τις εκλογές...».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.