search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:05
MENU CLOSE

Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησης του Άρτσι

18.05.2019 06:47
Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησης του Άρτσι  - Media

 

Άργησαν αλλά τελικά έδωσαν στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησης του Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ οι γονείς του πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως φαίνεται στο έγγραφο, οι δύο γονείς ως επάγγελμα αναφέρονται ως ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, επιτέλους αποκαλύπτεται το σημείο όπου γεννήθηκε ο μικρούλης. Όπως αποδεικνύεται, ο Άρτσι γεννήθηκε στο μαιευτήριο Portland κοντά στο Φρόγκμορ Κότατζ, και έτσι δεν πραγματοποιήθηκε το όνειρο της Μέγκαν για έναν τοκετό στο σπίτι της.

Ημερομηνία γέννησης αναφέρεται η 6η Μαΐου, όπως και επισήμως το ανακοίνωσε ο πρίγκιπας Χάρι περιχαρής στα ΜΜΕ. Ώρα γέννησης είναι οι 5.26 το ξημέρωμα, και βάρος τα 3,260 κιλά.

Μέχρι σήμερα οι γονείς του προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφά τόσο το μέρος όπου γεννήθηκε ο Άρτσι όσο και λεπτομέρειες για το ιατρικό προσωπικό.

Αλλά το πιστοποιητικό από το δημαρχείο του Γουεστμίνστερ αποκάλυψε αρκετά σημαντικές πληροφορίες. Το όνομα του βρέφους είναι Άρτσι και όχι Άρτσιμπαλντ, και πως το πρώτο ονομα της μητέρας του δεν είναι το Μέγκαν αλλά το Ρέιτσελ.

Επίσης, αποκαλύπτεται ότι η γέννησή του δηλώθηκε 11 ημέρες μετά, δηλαδή στις 17 Μαΐου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:04