search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:16
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση υποχώρησε στον εκβιασμό του Κουφοντίνα

18.05.2019 07:40
Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση υποχώρησε στον εκβιασμό του Κουφοντίνα - Media

 

Με μια ανάρτηση στο Twitter και δύο φωτογραφίες του Θάνου Αξαρλιάν εξέφρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης την αγανάκτησή του μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Το βράδυ της Παρασκευής η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου ζήτησε αναίρεση της απόφασης των δικαστών του Βόλου που είχαν αρνηθεί την άδεια στον Κουφοντίνα.

Στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει ότι η κυβέρνηση υποχώρησε στον εκβιασμό του αμετανόητου δολοφόνου και έσπευσε να παρέμβει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. «Ντροπή», έγραψε ακόμη.

«Δείτε καλά αυτές τις φωτό! Στον εκβιασμό αυτού του αμετανόητου δολοφόνου, δια της απεργίας πείνας και τους βανδαλισμούς των γνωστών/αγνώστων του Ρουβίκωνα και των υπολοίπων, υποχώρησε η κυβέρνηση Τσίπρα και έσπευσε να παρέμβει η κα Εισαγγελεύς του Α.Π. Ντροπή», ήταν η ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ για την υπόθεση Κουφοντίνα.

Μαζί δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του Θάνου Αξαρλιάν, που είχε πέσει νεκρός από δολοφονική ρουκέτα της 17 Νοέμβρη, στις 14 Ιουλίου 1992.

Η κ. Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι το δικαστικό συμβούλιο Βόλου ερμήνευσε εσφαλμένα τις διατάξεις του σωφρονιστικού κώδικα για περίπτωση Κουφοντίνα.

Και σημειώνει ότι εφόσον δέχτηκε το δικαστικό συμβούλιο, ότι δεν υπήρχαν οι τυπικές προϋποθέσεις για χορήγηση άδειας, κακώς εισήλθε στην εξέταση των ουσιαστικών προϋποθέσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:16