04/12/2020 12:36:56

Αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη δυο χρόνια μετά τον θάνατό του

Αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη δυο χρόνια μετά τον θάνατό του - Media

 

Μια αποκάλυψη που αφορά στον Στάθη Ψάλτη έκανε γνωστός ηθοποιός.

Αρχικά σχολίασε το γεγονός ότι πολλοί ηθοποιοί μπαίνουν σε γηροκομεία, ενώ αναφέρθηκε και στον αδερφό του Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα, ο οποίος είναι κι εκείνος σε γηροκομείο.

Πολλοί καλλιτέχνες τελευταία μπαίνουν σε γηροκομεία. Άνθρωποι που πέρασαν από τα χέρια τους πάρα πολλά λεφτά. Η Μαίρη Λίντα, ο Γιάννη Ρώτας, αδελφός του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη...

Έχουμε πολλούς, εγώ προσωπικά φέτος έχω ασχο­ληθεί με την εισαγωγή 4 ηθοποιών σε γηροκομεία, θέλει πάρα πολύ δουλειά για να μπει κάποιος σε γη­ροκομείο. Μερικοί με είπαν «ψώνιο», που τρέχω κι ασχολούμαι. Οι άνθρωποι που μπαίνουν είναι μόνοι τους, δεν έχουν οικογένεια.

Η Μαίρη Λίντα έχει μια κόρη.

Η Μαίρη Λίντα δεν ήταν σωστό που μπήκε στο γη­ροκομείο, από τη στιγμή που έχει μια κόρη. Έπρεπε να βρει τρόπο η κόρη της να την προστατεύσει για να μην μπει. Δεν σημαίνει ότι τα γηροκομεία είναι κακά. Είναι μια λύση ανάγκης για έναν άνθρωπο ολομόνα­χο, αλλά κάποιος που έχει οικογένεια να μείνει εκεί, μαζί του.

Ο Γιάννης Ρώτας δεν είχε ανθρώπους, μόνο την ανιψιά του, την κόρη του Στάθη, και από τη στιγμή που έμεινε στον άσο... Δεν θεωρώ σωστό ένας τέτοιος ηθοποιός, τέτοιου βεληνεκούς, όπως ο Στάθης Ψάλτης, με τόσα λεφτά που πέρασαν από τα χέρια του, να αφήσει πίσω του τόσα ερείπια. Νομίζω ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγήν ο Στάθης Ψάλτης. Όταν περνάνε τόσα πολλά λεφτά από τα χέρια σου...

Σε ποια ερείπια αναφέρεσαι;

Στον αδελφό του, τον οποίο άφησε άπο­ρο στο γηροκομείο με έξωση, η κόρη του δεν μπορεί να πληρώσει το δάνειο, να μην έχει αφήσει πίσω του σύνταξη για τη γυ­ναίκα του... δεν υπάρχει σύνταξη... αυτά είναι ερείπια.

Δεν μπορώ να ξέρω πώς διαχειρίστηκε τα χρήματα του, αλλά ξέρω...

Πηγή: gossiptv.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.