search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:59
MENU CLOSE

Όνομα – έκπληξη για την παρουσίαση του «My Style Rocks»

18.05.2019 08:58
My Style Rocks: Αυτός είναι ο πρώτος άνδρας που μπαίνει στο ριάλιτι μόδας - Media

 

Το «My Style Rocks» είναι από τα προγράμματα που θα συνεχίσουν την πορεία τους στον ΣΚΑΪ.

Οι σχέσεις του καναλιού του Φαλήρου με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους ωστόσο το ριάλιτι μόδας είναι από τα προγράμματα που θα συνεχίσουν να μεταδίδονται. Το ίδιο ισχύει και για το «Voice», ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για το Survivor.

Όσον αφορά το My Style Rocks θα συνεχίσει χωρίς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παρουσίαση. Η ξανθιά παρουσιάστρια δε θα συνεχίζει στο κανάλι του Φαλήρου και ήδη υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα γύρω από το όνομά της και τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

Για το ριάλιτι μόδας ήδη πάντως έχουν γραφτεί τα ονόματα της Μπέττυς Μαγγίρα και της Λάουρας Νάργες για την παρουσίασή του.

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα της Χριστίνας Μπόμπα, συζύγου του Σάκη Τανιμανίδη για την παρουσίαση του My Style Rocks. Ο παρουσιαστής του Survivor και ο Τούρκος παραγωγός έχουν πολύ καλές σχέσεις και μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί το σενάριο αυτό.

Ήδη πάντως έχει γραφτεί ένα σενάριο που θέλει το ζευγάρι να παρουσιάζει ταξιδιωτική εκπομπή.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27