search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:26
MENU CLOSE

Βρούτσης: Την απάντηση στη διπλή εξαπάτηση των συνταξιούχων ο ΣΥΡΙΖΑ θα την εισπράξει στην κάλπη

18.05.2019 10:11
Βρούτσης: Έκτακτη ενίσχυση σε 105.818 συνταξιούχους - Media

 

Για διπλή εξαπάτηση των συνταξιούχων από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης. 

«Παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες για 13η σύνταξη στις παραμονές των εκλογών, οι συνταξιούχοι εισέπραξαν  ένα κουτσουρεμένο προεκλογικό επίδομα. Αυτή την προσβολή της νοημοσύνης των συνταξιούχων, αυτή τη φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα την εισπράξει στην κάλπη», σημειώνει ο κ. Βούτσης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

«Το 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενος –εκτός από αυξήσεις- 13η και 14η σύνταξη σε όλους τους συνταξιούχους. Την επόμενη μέρα, δυστυχώς, οι συνταξιούχοι βρέθηκαν μπροστά σε ουρές στα ΑΤΜ κλειστών τραπεζών χάνοντας την αξιοπρέπειά τους!
 
Σήμερα, 4,5 χρόνια μετά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού επέβαλε αλλεπάλληλες περικοπές στις συντάξεις, επιχειρεί να εξαπατήσει εκ νέου τους συνταξιούχους με το ίδιο ακριβώς κόλπο. Υποσχέθηκε στα λόγια 13η σύνταξη, αλλά οι συνταξιούχοι, παραμονή εκλογών, εισπράττουν από τα ΑΤΜ ένα κουτσουρεμένο προεκλογικό επίδομα.
 
Την απάντηση στη διπλή αυτή εξαπάτηση και προσβολή της νοημοσύνης των συνταξιούχων, αυτή τη φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα την εισπράξει στην κάλπη!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15