search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:45
MENU CLOSE

Την Τρίτη αποφασίζει ο Άρειος Πάγος για τον Κουφοντίνα

18.05.2019 10:45
Την Τρίτη αποφασίζει ο Άρειος Πάγος για τον Κουφοντίνα  - Media

 

Την ερχόμενη Τρίτη, 21 Μαίου 2019 προσδιορίστηκε η συνεδρίαση του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου το οποίο θα αποφασίσει εάν θα αναιρέσει ή όχι το βούλευμα για τη μη χορήγηση της 7ης άδειας στον μέλος της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Παράλληλα, εισαγγελέας που θα προτείνει για την τύχη της αναίρεσης προς τους αρεοπαγίτες του Αρείου Πάγου ορίστηκε η ίδια η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Ξένη Δημητρίου άσκησε αναίρεση στο βούλευμα του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου με το οποίο δεν χορηγήθηκε η 7η άδεια στο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε περίπτωση που γίνει δεκτή η αναίρεση από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, θα συζητηθεί εκ νέου η υπόθεση στο δικαστήριο του Βόλου με άλλη σύνθεση. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή που δεν γίνει δεκτή η αναίρεση δεν θα λάβει άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:45