search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29
MENU CLOSE

Έρχεται το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones – H σοκαριστική αποκάλυψη των παραγωγών της σειράς

18.05.2019 14:29
Έρχεται το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones - H σοκαριστική αποκάλυψη των παραγωγών της σειράς - Media

 

Για τους… τέσσερις ή πέντε που δεν το γνωρίζουν, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ώρα Ελλάδος, θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς Game of Thrones και οι δύο παραγωγοί της σειράς αποκάλυψαν πώς θα το δουν.

Συγκεκριμένα, ο David Benioff και ο D.B. Weiss δήλωσαν ότι προτίθενται την ώρα της προβολής του επεισοδίου να βρίσκονται σε άγνωστη περιοχή, με κλειστά κινητά και πολύ αλκοοόλ στη διάθεσή τους. «Σκοπεύω να το δω πολύ, πολύ μεθυσμένος και χωρίς καμία επαφή με το διαδίκτυο», τόνισε ο Weiss.

Οι λόγοι για αυτή την απόφαση; Οι έξαλλες αντιδράσεις των φανς της σειράς οι οποίοι δηλώνουν εξαγριωμένοι από τον τρόπο που εκτυλίσσεται ο τελευταίος κύκλος, φθάνοντας στο σημείο ακόμα και να συγκεντρώσουν υπογραφές για να… ξαναγυριστεί από την αρχή.

Και οι δύο παραγωγοί ξεκαθάρισαν ότι… θα βγουν για αέρα μόνο όταν έχει κατακαθίσει ο κουρνιαχτός από το τέλος της σειράς και αφού είναι σίγουροι ότι… δεν κινδυνεύουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29