14/12/2019 12:40:17

ΕΜΥ: Αυτόν τον καιρό θα κάνει στις εκλογές

ΕΜΥ: Αυτόν τον καιρό θα κάνει στις εκλογές - Media
 
Τα έντονα φαινόμενα της Παρασκευής και το στρωμένο... χαλάζι σε πολλές περιοχές δίνουν τη θέση τους σε μια παρατεταμένη καλοκαιρία και μάλιστα, με σημαντική άνοδο θερμοκρασίας.
 
Ο καιρός βελτιώνεται ουσιαστικά από σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα και από την Κυριακή θ' αρχίσει και μια σταδιακή και ιδιαίτερα αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας.
 
Ο υδράργυρος, μάλιστα, καθ' όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας θα... φλερτάρει με τους 30 βαθμούς Κελσίου, δίχως να αποκλείεται να τους ξεπεράσει στις «κλειστές» ηπειρωτικές περιοχές της χώρας.
 
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον καιρό την ημέρα των εκλογών; Ολα δείχνουν πως την Κυριακή 26 Μαΐου θα επικρατήσει λιακάδα σε ολόκληρη την Ελλάδα και με θερμοκρασίας στους 30-32 βαθμούς -κυρίως- στην ανατολική ηπειρωτική χώρα.
 
Δείτε στον ακόλουθο χάρτη την καταγραφή φαινομένων, ουσιαστικά όμως, την απουσία αυτών αφού ο καιρός θα διατηρηθεί καλός μέχρι και την επόμενη Κυριακή, αφού από τις 27 του μήνα και μετά εμφανίζεται μια επιδείνωση, για την οποία είναι νωρίς να μιλήσει κανείς με ασφάλεια:
Ακολουθεί ο χάρτης καταγραφής θερμοκρασιών εδάφους (2μ.) όπου ξεκάθαρα φαίνεται η άνοδος καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας:

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.